بایگانی
- آذر ۱۴۰۱ (۲)
- مرداد ۱۴۰۱ (۱)
- فروردين ۱۴۰۱ (۲)
- فروردين ۱۴۰۰ (۱)
- اسفند ۱۳۹۹ (۱)
- آذر ۱۳۹۹ (۱)
- مهر ۱۳۹۹ (۱)
- مرداد ۱۳۹۹ (۲)
- خرداد ۱۳۹۹ (۱)
- فروردين ۱۳۹۹ (۳)
- اسفند ۱۳۹۸ (۱)
- بهمن ۱۳۹۸ (۶)
- دی ۱۳۹۸ (۱۸)
پربازديدها
-
۱۵۱۱ -
۱۴۷۸ -
۹۷۵ -
۵۹۳ -
۵۱۹ -
۵۰۹ -
۵۰۴ -
۴۶۹ -
۴۵۴ -
۳۸۴
چرا با تمرینات بدنسازی احساس بهتری نسبت به خودمان و زندگی داریم؟
آیا نیاز به انگیزه دارید که از منطقهی امن خود بیرون بزنید و یک شنا بیشتر بروید؟ بله درست است یادآوری این موضوع که تمرینات بدنسازی و قدرتی شما را قویتر میکنند، عضلاتتان خوشفرمتر میشوند و سوخت و سازتان هم بهتر میشود اما اگر همهی اینها هم برای انگیزه گرفتن شما کافی نباشند چطور؟ پس برایتان میگوییم تمرینات قدرتی از جنبهی روحی و روانی چه تاثیراتی دارند.
یافتهها حاکی از آن هستند که یوگا، تنها ورزشی نیست که درون و ذهنتان را تقویت میکند؛ مطالعهای که اثرات هات یوگا و تمرینات مقاومتی را مورد مقایسه قرار داده بود دریافت هر دوی این فعالیتها میتوانند سلامت روحی و جسمی را تقویت کنند. هر دو گروه مورد مطالعه کمتر افسرده بودند و افرادی که تمرینات بدنسازی کار میکردند هم از تصویر بدنی خود بیشتر لذت میبردند و راضی بودند. ما میدانیم که همهی ورزشها روحیه را تقویت میکنند اما تمرینات قدرتی از نظر هیجانی تاثیر متفاوتتری بر افراد دارند.
بیشتر احساس چابکی و کارآمدی میکنید
وقتی که میتوانید وزنهی تمرینتان را از ۱۰ پوند به ۱۵ پوند ارتقاء بدهید، احساس شگفت انگیزی به شما دست میدهد. به مرور زمان در انجام کاری که در برنامه دارید بهتر و بهتر میشوید و به نوعی مهارت و تسلط میرسید که به شما احساس قویتر شدن میدهد. همهی این اتفاقها اعتماد بنفستان را بالا میبرند و بیشتر خود را باور خواهید کرد.
در پژوهشی تاثیرات ورزش هوازی با تاثیرات تمرینات بدنسازی از جنبهی سلامت روحی و روانی در نوجوانان چاق مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت و محققان دریافتند آنهایی که در گروه تمرینات مقاومتی بودند، طی یک دورهی چهار هفتهای به اعتماد بنفس و قدرت بسیار چشمگیرتری دست پیدا کرده بودند. اما از همه جالبتر اینکه، چیزی که سلامت روحی آنها را تقویت کرده بود «احساس قویتر شدن» بوده و نه هیچ دست آورد قابل ملاحظهی دیگری!
تفاوت را خواهید دید
به دنبال یک رضایت مندی و پاداش فوری هستید؟ تمرینات قدرتی انگیزهی بسیار خوبی هستند زیرا خیلی زود نتیجه را خواهید دید. اگر کسی برنامه پیاده روی را شروع کند، مدتها زمان میبرد تا تغییراتی در بدنش ببیند، اما در مورد تمرینات قدرتی شما حتی بعد از جلسهی اول هم میتوانید تفاوت را در عضلات خود احساس کنید و تنها دو سه هفته زمان لازم است تا تفاوت را در عضلات خود در آینه به چشم ببینید!
قدرت مغزتان را بالا میبرید
محققان مدتهاست که با علاقهی زیاد تحقیق و مطالعه در مورد تاثیر ورزش بر تفکر و درک و شناخت را دنبال میکنند و میخواهند دقیقا بدانند ورزش چگونه میتواند از زوال عقل در سالهای بعدی زندگی جلوگیری کند. اخیرا مطالعهای جدید به مقایسهی تاثیر تمرینات قدرتی در برابر تمرینات هوازی بر مغز پرداخته است. در این مطالعه که روی ۸۰ فرد سالمند صورت گرفت معلوم شد آنهایی که تحت یک برنامهی تمرینی قدرتی ۱۲ هفتهای بودند، ظرفیتشان در مهارتهای عملی افزایش یافته بود در حالیکه افرادی که تحت برنامهی تمرینات هوازی بودند مهارتهای تجزیه و تحلیلشان تقویت شده بود. محققات همچنان سعی دارند علت این یافتهها را بفهمند.
رابطهی بهتری با بدن خود پیدا میکنید
درد و ناراحتی که بعد از جلسهی تمرین خود احساس میکنید شاید احساس خوبی به شما ندهد اما به مرور خواهید فهمید که این درد نشاندهندهی قویتر شدن شماست. پیش خود فکر میکنید: کار ارزشمندی انجام دادهام و بدنم دارد به من اعلام میکند که در تمریناتم موفق بودهام. خستگیتان را به شیوهای مثبت تعبیر میکنید و آن را واکنشی درست میدانید. با بدن خود ارتباطی پیدا میکنید که باعث میشود بهتر به او گوش بدهید و برای رشدش قدم بردارید.
مسائل روزمره را فراموش میکنید
آیا متوجه شدهاید وقتی در حال انجام سختترین تکرارهایتان هستید اگر بخواهید هم نمیتوانید درمورد مسئلهی دیگری فکر کنید؟ علتش این است که شدت و تمرکزی که برای انجام تمرینات قدرتی مورد نیاز است اجازه نمیدهد ذهنتان جای دیگری باشد و فقط مجبورید در لحظه حضور داشته باشید. شما در حال انجام کاری هستید که حواس شما را از مشغلههای روزانه پرت میکند.
دیگر به وزنتان حساسیت نشان نمیدهید
شاید هفتهها هم روی ترازو نروید و هدفتان روی تمرینات متمرکز باشد. تمرینات مقاومتی این قدرت را دارند که نگاه شما را تغییر بدهند. شادی که احساس خواهید کرد ناشی از رسیدن به عدد خاصی روی ترازو نیست، بلکه از قویتر شدن و احساس اعتماد بنفستان نشات میگیرد که نگاهتا را نسبت به موفقیت تغییر میدهد.
تهیه و ترجمه: elmevarzesh.com
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کلمات کلیدی
آخرين مطالب
-
سارکوپنیا چیست؟راه های جلوگیری از سارکوپنیا
سه شنبه ۸ آذر ۱۴۰۱ -
هنگام ورزش آب بخوریم؟خوردن اب هنگام ورزش
دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱ -
پنجره آنابولیک؟و وعده پس از تمرین
يكشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۱ -
تغذیه بعد از ورزش؟اهمیت تغذیه بعد تمرینات بدنسازی؟
شنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۱ -
تمپوی تمرین چیست؟
شنبه ۶ فروردين ۱۴۰۱ -
هر عضله را چندبار در هفته تمرین بدیم؟
شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ -
سیستم تمرینی و راه خروج از فلات رشد!
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۹ -
هییپرتروفی چیست؟انواع هییپرتروفی
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹ -
مکمل وی چیست؟و به چند دسته تقسیم میشه؟
يكشنبه ۶ مهر ۱۳۹۹ -
چگونه همزمان چربی سوزی و عضله سازی کنیم؟
پنجشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۹
پربحث ترين ها
-
-
-
-
-
انواع سیستم های تمرینی در بدنسازی
نظرات: ۰ -
هییپرتروفی چیست؟انواع هییپرتروفی
نظرات: ۰ -
-
-
-